AnmälningsformulärSáminuorras årsmöte och ungdomskonferens 2016

Var: Årsmötet och ungdomskonferensen äger rum på Saxnäsgårdens Hotell & Konferens i Saxnäs. Boende sker i delat flerbäddsrum eller stuga. Det finns en trevlig inomhuspool, bastu, sporthall och gym att tillgå på anläggningen.

När: Vi ankommer torsdagen den 12 maj på kvällen och avreser efter lunch söndagen den 15 maj. 

Hur: Bussresa anordnas med två bussar, en från norr och en från söder. Norra bussen startar i Kiruna och går längst E45:an till Saxnäs. Södra bussen startar i Östersund och kör efter E45:an till Saxnäs. Ange vart du önskar bli upplockad efter den vägen i formulären nedan. 


Att ta med: Det du skall komma ihåg att packa är bekväma oömma kläder, badkläder, sänglinne och finkläder.

Kostnad: Samtliga deltagare bekostar en deltagaravgift på 200kr som betalas på plats. Även medlemsskapsavgiften betalas vid samma tillfälle om man inte redan löst medlemskap under det här året. Vi ser helst att detta betalas med Swish men det går också bra att betala med kort.


Anmälan: Vänligen anmäl ditt deltagande senast den 27 april i formuläret nedan. Vi uppmanar er dock att anmäla er så snart som möjligt för att underlätta vårt planeringsarbete med anläggningen.


Genom att anmäla dig till denna konferens så godkänner du även dom villkor som gäller;
1. Ingen alkoholkonsumtion från det att du klivit på bussen tills du lämnar vårt glada gäng. Även noll tolerans mot droger.

2. Du ansvarar själv för att komma väl förberedd till mötet, samt att du tagit till dig gällande information och förhållningsregler för mötet.
3. Vi förutsätter att alla håller tider, respekterar övriga mötesdeltagare och tar ansvar för sitt deltagande.
4. Vi förutsätter att man ej för vidare sådant man pratar om inom gruppen. Respektera varandras förtroende.
5. Alla tar själv ett ekonomiskt ansvar för sena avhopp, förseningar som påverkar arrangören och övriga mötesdeltagare. Vid händelse av att avbokning måste ske kontakta Tina Jonsson på ASM snarast möjligt.


Kontakt: Frågor rörande programmet, förberedelser, mötets innehåll eller dylikt kan tas med Sanne-Ristin Bengtsson på 073 - 034 44 78 eller mailas på sanne-ristin@saminuorra.org

Vid frågor gällande bokning, kontakta Tina Jonsson på ASM på 073 - 817 89 28 eller maila till saminuorra@asmevent.se

ASM administrerar din amälan och svarar med ett bekräftande mail inom 72 h.


Varmt välkomna!